EVEN VOORSTELLEN

 

Hallo, Wij zijn Aljo Rolf-Kleefstra en Paul Rolf.

Wij zijn in het leven partners, maar ook als vennoten in "VOF de rijschool". Wij hebben een kleine professionele rijschool. In de loop der jaren hebben wij heel veel mensen aan een rijbewijs geholpen. Wij zorgen voor een persoonlijke en didactische aanpak van je rijles. Wij leren je het autorijden snel en grondig of anders, als dat nodig is met veel geduld en aandacht, autorijles is maatwerk. Het is belangrijk dat je met zelfvertrouwen de weg op gaat! Wij hebben door veel ervaring en diverse scholingen specialisaties ontwikkeld:       

- Wij hebben speciale leerplannen als je een diagnose hebt in het autistisch spectrum of van een aandachtsstoornis, we begeleiden je in het proces voor je medische geschiktheid.

- Wij helpen je weer achter het stuur als je door een trauma angstig bent geworden, of als je al heel lang niet meer hebt gereden. 

- Graag zijn wij u van dienst, als u een medische rijtest bij het CBR moet doen of voor andere problemen met uw rijbewijs. Wij hebben een een cursus voor rijstijlaanpassingen en een opfriscursus.

 Voor meer en uitgebreidere informatie verwijzen wij je graag naar onze nieuwe website (juni 2018)!  www.rolfenkleefstra.nl